"Zo'n cadeau kan je maar één keer krijgen"

"Zo'n cadeau kan je maar één keer krijgen"

Zondag in Complex

Joeri is 27 en heeft IT gestudeerd, maar toch vindt hij momenteel geen werk. Dat heeft alles te maken met zijn complex. Joeri heeft immers al jaren geen tanden meer in zijn mond, het gevolg van het foutieve gebruik van energiedrankjes. Joeri dronk tijdens zijn studies soms meer dan 15 blikjes per dag. Dat en zijn genetische aanleg hebben zijn gebit aangetast. Joeri zit nu met zo'n complex dat hij zijn mond nog nauwelijks durft opendoen - hij kan ook bijzonder moeilijk praten. De gevolgen ervan zijn vreselijk. Joeri vindt niet alleen geen werk, hij woont ook nog bij zijn vader en heeft nauwelijks vrienden. Is er een medische oplossing voor Joeri's gebitprobleem? Kan hij op zijn 27ste zijn eigen toekomst eindelijk opnieuw in handen nemen?

Ook Sigi is 27, maar zij is al moeder van twee schattige kinderen. En ook met haar vriend Stefan lijkt het wel goed te zitten. Maar eigenlijk is dat alleen maar schijn: onder haar kleren verbergt Sigi een complex dat haar hele leven bepaalt. Haar borsten zijn extreem ongelijk en verschillen meer dan twee cupmaten. Dat zorgt ervoor dat Sigi zich niet bloot durft te geven. Noch letterlijk, noch figuurlijk. En dat is niet enkel een ramp voor haar seksleven, maar ook voor haar sociaal, en zelfs voor haar professioneel leven. Sigi schaamt zich zo hard dat ze haar probleem ook met niemand durft te bespreken. Enkel haar partner, zus en moeder zijn op de hoogte. Maar omdat ze geholpen zou kunnen worden, zal Sigi wel een dokter in vertrouwen moeten nemen...

Complex - Zondag om 20u30 op VIJF.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde