Zo kreeg Martien Meiland te horen dat hij terug opa werd

Zo kreeg Martien Meiland te horen dat hij terug opa werd

Dochter Maxime kondigt zwangerschap aan met taart

Maxime Meiland maakte er nooit een geheim van dat ze graag een zusje of broertje wou voor dochtertje Claire. Tijdens de opnames leerde ze cameraman Leroy kennen, een zwangerschap kondigde zich snel aan. Ondertussen is Maxime recent bevallen van dochter Vivé! En heeft Claire er een zusje bij.

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland op Play5 zie je hoe Maxime en Leroy dit heuglijk nieuws aan Martien en Erica vertellen. Samen smeden ze een plannetje om dit fantastische nieuws te delen en daar hoort natuurlijk taart bij. ​

"Wat goeeeed! Ik vind dit zo leuk!" Een geëmotioneerde Martien en Erica zijn helemaal in de wolken. Maxime had al een dochter uit een vorige relatie, Claire krijgt er dus een broer of zus bij. Een goede reden voor een klein feestje bij de Meilandjes, ook Maxime's zus Montana en haar vriend moeten nog op de hoogte worden gebracht.

Chateau Meiland, donderdag om 20u35 op Play5

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde