"Ze staan er alleen voor en dat is hard om te zien."

"Ze staan er alleen voor en dat is hard om te zien."

Maya Detiège helpt Stephanie en Omar in de laatste aflevering van "Vier handen op één buik"

Stephanie is 18 wanneer ze onverwacht zwanger wordt van haar Marokkaanse vriend Omar. Omar had tijd nodig om aan het nieuws te wennen. In eerste instantie wilde hij het kindje niet, maar hij draaide bij.
Na de ontdekking van de zwangerschap kregen Omar en Stephanie het moeilijk. Geen van beide toekomstige ouders heeft immers een job. Ze verhuisden samen naar een krappe noodwoning en leven van een leefloon.
Stephanie kan rekenen op de steun van haar ouders, maar Omar werd uit zijn Marokkaanse familie verstoten.
Maya Detiège begeleidt hen tijdens de zwangerschap. Stephanie rookt veel en heeft zwangerschapsdiabetes. Daarom wil Maya allereerst werken aan een gezondere levensstijl...

Maya wil ook de financiële situatie van Omar en Stephanie verbeteren. Ze stimuleert Omar om werk te zoeken zodat het jonge gezin financieel wat meer ademruimte kan krijgen, maar Omar heeft geen diploma en weinig interesse om aan de slag te gaan...

Vier handen op één buik - Morgen om 20u35 bij VIJF

 

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde