Zach: 'Fuckboy ben je niet voor even, maar voor het leven.'

Zach: 'Fuckboy ben je niet voor even, maar voor het leven.'

Zach speelt een gevaarlijk spel met Romee

De temperatuur in beide resorts loopt op, en ook het nieuwe koppel ondervindt aan den lijve dat Temptation Island overleven geen makkelijke opdracht is. Zach zoekt steeds meer het gezelschap op van verleidster Romee, 'ik denk wel dat mijn vriendin boos gaat worden.'

Ook Arda is niet weg te slaan van Eline: 'Al die feromonen in u lichaam ontploffen na een tijd'. In het vrouwenresort begint ook Elke zich meer te ontspannen en dit dankzij verleider Matthieu.

Matthieu: 'ik stond gisteren lekker te dansen met Elke, maar de volgende stap is toch lekker in bed dansen.'

Karim twijfelt over zijn relatie: 'De manier waarop hij praat over haar, Roshina lijkt verleden tijd', aldus Cheyenne. Het vertrouwen van de partners in elkaar wordt stevig op de proef gesteld, want de gevreesde gong zaait twijfel en verwarring.

Cheyenne: 'In deze villa zijn de verleidsters nu wel de baas.'

Temptation Island, elke vrijdag om 20u35 bij VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde