Wijnen in de dorpskroeg met Martien

Wijnen in de dorpskroeg met Martien

"Wij gaan wijnen, wijnen, wijnen!"

Martiens ochtend begint al meteen slecht, hij is de sleutel van de brievenbus kwijt. Zoals gewoonlijk, moet het probleem worden opgelost door Erica en die heeft wel belangrijkere dingen te doen. Het hek repareren, bijvoorbeeld, zodat de hond niet meer kan ontsnappen.

Martien doet een grote ontdekking want zelfs in de Achterhoek kan je gewoon wijnen. Je moet wel zelf de druiven plukken, maar dan krijg je ook een goed glas. Frankrijk is al bijna weer vergeten, maar het terug in Nederland-feestje wordt vanavond gevierd in de dorpskroeg. Het wordt een emotioneel weerzien.

Chateau Meiland, elke dinsdag om 20u35 op Play5

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde