Welk liefdeskoppel kroont zich tot winnaar van Love Island 2020?

Welk liefdeskoppel kroont zich tot winnaar van Love Island 2020?

Na zes weken maken de koppels zich op voor de grote finale nu zondag. Wie wint Love Island 2020?

Na zes weken is het zondag eindelijk tijd voor de grote finale van Love Island. Tijd voor alle Islanders om hun koffers te pakken en terug naar Nederland & België te keren, maar welk koppel verlaat de villa als winnaars met 25.000 euro op zak?

Na weken je favoriete islanders te volgen loopt het avontuur op zijn einde. Het tweede Love Island-seizoen blijft online potten breken met ondertussen al  3.700.000 views, zowel voor de volledige afleveringen als voor de extra content op de verschillende kanalen. Love Island is daarmee online veruit de best bekeken reeks van het moment. En ook op televisie – gemiddeld 220.000 kijkers – doet Love Island het goed.

De finale van Love Island 2020, zondag om 21u30 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde