'We zitten in quarantaine maar vervelen ons niet'

'We zitten in quarantaine maar vervelen ons niet'

Maxime Meiland verrast ouders en gaat op zoek naar een huis voor Nadège in Wat Wil Maxime.

Chateau Meiland

Op het Chateau zijn alle gasten inmiddels vertrokken: heel Frankrijk zit in lockdown. Toch lukt het Montana nog vanuit Nederland naar haar familie te reizen met een privé vliegtuig. Ze komt net op tijd aan om de vaatwasser te repareren. Gelukkig maar, want Martien had al bijna een nieuwe gekocht terwijl ze juist geld moeten besparen.

Nu het reizen is verboden door de corona-crisis, worden alle reserveringen afgezegd.

Huisje voor Nadège

In deze aflevering van Wat wil Maxime leert Claire hoe ze zich moet aan- en uitkleden, omdat ze dat allemaal zelf moet kunnen op haar gloednieuwe schooltje. Het loopt nog niet helemáál lekker, maar Maxime is tevreden.

Ook gaat Maxime haar ouders Martien en Erica verrassen met een diner, en omdat er ook gasten zijn moet ze echt aan het werk, en dat terwijl ze nooit kookt. Tot slot bezoekt de familie een potentieel nieuw huisje voor Nadège, zodat ze dichterbij de Chateau komt te wonen.

Chateau Meiland en Wat wil Maxime, elke dinsdag om 20.35 op VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde