Wat goed! 21 september start een nieuw seizoen van Chateau Meiland

Wat goed! 21 september start een nieuw seizoen van Chateau Meiland

Wijnen, verhuizen en trouwen: Seizoen 7 van Chateau Meiland binnenkort op Play5.

Goed nieuws voor de fans van de Meilandjes! Zij kunnen vanaf 21 september terecht op Play5 voor een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Al zes seizoenen lang geeft de Nederlandse familie een inkijk hun soms ietwat chaotische leven. En ook in het zevende seizoen staan er enkele spannende dingen te gebeuren.  

In het vorige seizoen verhuisde de sympathieke familie naar een villa in Noordwijk, maar na een jaar komen er toch enkele minpunten aan het licht. Daarom beslissen ze om opnieuw te verhuizen naar een huis wat verderop. Hoewel de Meilandjes ervaren verhuizers zijn, verloopt ook deze verhuis niet zonder gekibbel, discussie en stress.  

Naast de verhuis zijn het voor Maxime en Leroy ook spannende dagen. Zij zijn volop bezig met het plannen van hun trouw. En ook dat brengt natuurlijk de nodige stress en chaos mee. De avonturen van Martien Meiland en zijn gezin kan je volgen vanaf 21 september op Play5.  

Chateau Meiland vanaf 21 september op Play5 en Goplay

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde