Wat doet Alle Dagen Seks met je relatie?

Wat doet Alle Dagen Seks met je relatie?

Ann Reymen gaat het na bij vier Vlaamse koppels.

Word je gelukkiger van meer seks? Groeien koppels naar elkaar toe door elke dag seks te hebben? VIJF zocht en vond koppels die de proef op de som wilden nemen. Sara en Steve, Jolanda en Stefano, Lisa en Jeremy en Laila en Sammy gaan de uitdaging aan en hebben 30 dagen lang elke dag seks. Ann Reymen gaat wekelijks na wat dat doet met hen én hun relatie.

VIJF zal in februari met Alle Dagen Seks koppels niet alleen open en bloot laten praten over het belang van seks in hun relatie, maar zal aan de hand van reportages en de seksenquête ook een blik werpen op de ins & outs van het seksleven van Vlamingen.  Met ‘Alle Dagen Seks’ wil VIJF een eerlijke, herkenbare en feelgood kijk op seks in Vlaanderen brengen. Ann Reymen leidt het studioprogramma vier weken lang in goede banen, terwijl Annelien Coorevits elke week op pad wordt gestuurd op zoek naar pittige weetjes of speeltjes. Bovendien worden de koppels – en Ann -- in de studio begeleid door relatieconsulent Gunther Tanghe. Gunther is de bezieler van Incounseling, een praktijk voor inzicht en groei, gericht op twintigers, dertigers en veertigers. Hij behandelt geen psychiatrische stoornissen, maar helpt mensen zichzelf, hun problemen en relaties beter te begrijpen en gunstig te beïnvloeden. Hij is onder meer gespecialiseerd in de uitdagingen van seks in duurzame relaties.

Alle Dagen Seks

Vanaf 4 februari, elke woensdag om 21u30 bij VIJF

Sara en Steve uit Breendonk

Sara en Steve hebben samen drie kinderen én een sterke relatie, maar een ontzettend druk leven. Steve wil graag vaker vrijen, maar Sara heeft moeite om de stress van het werk van zich af te zetten en dan wordt vrijen moeilijk. Sara heeft een eigen zaak en Steve zit vaak in het buitenland, waardoor seks nu vaak ingepland moet worden. En Sara wil er vaak zo weinig mogelijk tijd mee verliezen. Seks ontspant Steve, Sara moet al ontspannen zijn. Dertig dagen lang elke dag seks hebben wordt dus een uitdaging voor dit koppel.


Jolanda en Stefano uit Maasmechelen

Jolanda werkt in een school als studiemeester en heeft een dochter uit een vorige relatie. Met Stefano is Jolanda intussen 2,5 jaar samen en het vurige koppel heeft veel seks, minstens 4 keer per week. Ze praten veel met elkaar over wat ze graag hebben en maken van hun vrijpartijen vaak een 'event' door de woonkamer om te toveren tot een 'seksruimte' of door simpelweg te dansen.
Jolanda heeft altijd zin en Stefano is zot van haar. De seks die ze samen hebben is de beste seks 'ever'.
Jolande en Stefano doen mee aan Alle Dagen Seks omdat ze willen ontdekken wat elke dag seks met hen doet als koppel. Het zal seks zijn van 'moetens' en dat kennen ze niet. Tot nu.


Lisa en Jérémie uit Overhespen

Lisa en Jérémie waren zo verliefd op elkaar dat ze zich al snel settelden.
Ondertussen is hun dochter 3 jaar, maar de zin in seks is na de geboorte van hun kind bij Lisa nooit terug gekomen.

Ze hebben weinig tijd gehad om elkaar op seksueel vlak goed te leren kennen. Lisa zegt dan ook dat Jérémie haar knoppen niet weet staan. Hij neemt veel initiatief, maar windt haar niet op. 

Zij houdt stiekem van een beetje kinky, porno en speeltjes. Hij houdt dan weer van 30 standjes op een half uur, zij knapt daar op af. Hun relatie lijdt hieronder.

Ze leven  naar eigen zeggen nu samen als broer en zus, met één keer seks om de twee maanden. Om dat te veranderen, gaan zij de uitdaging aan.

Laila en Sammy uit Grobbendonk

Laila en Sammy zijn 4 jaar samen, waarvan bijna 2 jaar getrouwd. Sinds kort openden ze samen een café en heeft het koppel nog weinig tijd voor elkaar.
Laila mist de fysieke aandacht en de spannende momenten samen. Zij heeft een hoog libido en moet affectie kunnen voelen. Hij is met te veel zaken bezig, waardoor ze vaak op seks moet inboeten.
Als er niets gebeurt in hun relatie, is deze - naar eigen zeggen - ten dode opgeschreven. Hun deelname aan Alle Dagen Seks is eigenlijk een lifesaver.

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde