Wat doen Eva Daeleman, Tanja Dexters en Ann Reymen dit najaar op VIJF?

Wat doen Eva Daeleman, Tanja Dexters en Ann Reymen dit najaar op VIJF?

Bekende zussen, hun lijven en die van tientallen andere vrouwen - in september bij VIJF

VIJF brengt dit najaar Be You(tiful), een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. En die lijven tonen we in alle vormen en maten, in al hun eigenheid en zonder schroom.

Be You bestaat uit vijf talkshows die telkens worden gehost door een bekend zussenduo: Eva en Ella Daeleman, Tanja en Mieke Dexters, Annelien en Stephanie Coorevits en Ann en Nele Reymen. De bekendste zus ontvangt de gasten, terwijl de minder bekende zus het publiek intrekt . Bovendien heeft elke aflevering een eigen thema: borsten, billen, benen, buik en bakkes.

Wie goed kan tellen, merkt dat er nog een duo ontbreekt, daarover hoor je later meer.

Onze hosts vertrekken voor hun gesprekken van een grootschalige enquête die VIJF liet uitvoeren. We peilden naar de maten van de Vlaamse vrouw, haar gewoontes, beautyrituelen en onzekerheden om zo een beeld te schetsen van wie de Vlaamse vrouw is: hoe ziet ze eruit, hoe denkt ze over zichzelf en hoeveel tijd spendeert ze aan haar lichaam. Het is niet langer genant om die kwabben op je dijen uitvoerig te bespreken met vriendinnen of collega’s, maar er zijn nog steeds zaken waarover in alle talen gezwegen wordt. Vaak heel gewone dingen: je gezicht strak trekken voor de spiegel, je okselhaar in de winter laten staan … De enquête wordt het startpunt van Be You.

De hele maand september staat bij VIJF in het teken van het lichaam en krijgt daarom de stempel VIJF-lijf, met dus Be You, maar ook met aangepaste reportages in Straffe Verhalen, Zo Man Zo Vrouw, aangepaste idents en programma’s als Bodyshockers en Dating Naked.

De opnames voor Be You (tiful) vinden volgende week maandag, donderdag en zaterdag plaats op de zeedijk van Mariakerke (Oostende). Opnames bijwonen kan. Je hoeft je enkel in te schrijven via www.vijf.be

Be You (tiful) is vanaf 2 september elke woensdag te zien op VIJF, na Zo Man Zo Vrouw.

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde