Vrijwilligerswerk bij de voedselbank weekt diepe emoties los bij Karen en James

Vrijwilligerswerk bij de voedselbank weekt diepe emoties los bij Karen en James

Morgen in een nieuwe aflevering van Nieuwe Buren

Karen en James laten hun goed hart zien en nemen Wiske, die met zeventig euro per week moet rondkomen, mee op restaurant. Ze melden zich ook aan als vrijwilligers bij de voedselbank en komen oog in oog te staan met de verdoken armoede in Vlaanderen. Het duo is heel aangeslagen en door deze eye opener lopen de emoties hoger op dan ooit tevoren. Gelukkig is er ook nog ontspanning in de vorm van line dancing met enkele bejaarden en thuis laten ze zien dat ze experten zijn in het herkennen van dierengeluiden…

Morgen om 21u20 op VIJF. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde