"Voordat ik huw, wil ik gelukkig zijn met mezelf"

"Voordat ik huw, wil ik gelukkig zijn met mezelf"

Morgen op VIJF

De 48-jarige Sonja gaat na tien jaar samenwonen eindelijk trouwen met Erwin. Het samengestelde gezin telt vijf kinderen, en Sonja lijkt dan ook alles te hebben om gelukkig te zijn. Maar... dat is niet het geval. Sinds haar kindertijd heeft Sonja een haakneus, en omdat ze onlangs sterk vermagerd is, valt dat nog meer op. Sonja heeft een vreselijk complex rond haar neus en niemand in haar omgeving wist dat. Zo wil ze al meer dan twintig jaar niet op de foto. Maar binnenkort is er het huwelijk, en daar horen natuurlijk huwelijksfoto's bij. Kan een plastisch chirurg Sonja eindelijk een normale neus geven? Een neus waarmee ze op de foto kan... en waarmee ze ook wil trouwen?

Mirella is een vurige, mooie Genkse met Italiaanse roots. Uit een vorige relatie heeft ze twee schatten van zoontjes. Maar die zwangerschappen hebben haar lichaam sterk veranderd. Mirella's borsten zijn ontzettend gaan hangen. En ze heeft ook overal striemen gekregen. Mirella kan dat allemaal erg goed camoufleren, maar haar complex zorgt ervoor dat ze zich heel erg onzeker voelt. Ze is dan ook al jaren alleen, want ze durft geen nieuwe relatie aangaan omdat ze zich te erg schaamt over haar borsten. Kan een borstlift haar opnieuw zelfvertrouwen geven? En gelukkig maken?

Complex - morgen om 20u35 op VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde