Vlaamse triomf in Berlijn: driedubbel goud en dubbel zilver voor VIER en VIJF

VIER en VIJF zijn in Berlijn tussen alle Europese tv-zenders opnieuw uitzonderlijk in de prijzen gevallen met liefst drie keer goud, twee keer zilver en de 'Rocket award’ voor beste nieuwkomer Felix De Troyer. Deze Vlaamse triomf met een lange reeks bekroningen werd toegekend door Promax-BDA, de belangrijkste vereniging op wereldvlak van professionals in marketing, promotie en design uit de elektronische media. Wat de Grammy's in de muziekbusiness zijn en de Emmy's in de wereld van de televisie, zijn de Promax Awards voor de tv-trailers en programmapromotie op alle Europese televisiezenders.

In de categorie 'Social responsibility announcement spot' haalde VIER samen met Plan België goud.

Voor 'The housedoctor says it is too much' kreeg VIJF goud in de categorie 'Leisure & lifestyle programma spot'.

VIER haalde ook zilver met 'Movies on VIER - more than you can imagine' in de categorie 'Copywriting’.

In de categorie 'Theatrical films/movies shown on television spot' was de overwinning voor VIER dubbel met 'Start the fire', die in de categorie 'Music or instrumental theme with or without vocals' ook nog eens zilver behaalde. 

Het decor van de uitzending van 'De nacht van de Vlaamse televisiesterren' vorig jaar op VIER triomfeerde tot slot met productiehuis de Mensen in de categorie 'Set design'.

Bekijk hieronder de prijsbeesten.

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde