Viktor Verhulst biedt ons nu al inkijk in de gloednieuwe Love Island villa

Viktor Verhulst biedt ons nu al inkijk in de gloednieuwe Love Island villa

Welkom in de liefdesvilla van Love Island!

In Gran Canaria geldt momenteel Code Oranje, maar VIJF heeft vanaf maandag maar één doel: de villa snel liefdesrood laten kleuren.

Maandag gaat het nieuwe seizoen van Love Island eindelijk van start, maar Viktor en Holly Mae nemen ons nu al mee op rondleiding in de luxueuze villa waar onze singles zullen vertoeven.

In deze majestueuze Spaanse villa zullen Lisa, Axel, Mattheüs, Josephine-Charlotte, Giuliano, Raphaëlla, Imen, Mert, Joan en Remco de komende zes weken op zoek gaan naar hun ware liefde.

Een gigantisch zwembad, een fitnessruimte en een indrukwekkende buitenkeuken brengen de Islanders alvast in de juiste sfeer om de liefde te laten zegevieren.

En uiteraard wordt dit jaar ook gezorgd voor gezellige plekjes ​ waar de Islanders één-op-één met elkaar kunnen praten. 

Maar, uiteraard, is er weer maar één slaapkamer voor alle Islanders.

Naast een nieuwe villa zullen er nieuwe challenges gespeeld worden en hebben we met Love Island: Aftersun op zaterdag een wekelijkse recap met exclusieve content rondom onze Islanders.

En wie weet heeft Love Island dit seizoen nog een grote plottwist in petto...

Geniet vanaf maandag van je dagelijkse portie Love Island!

Love Island, elke dag op VIJF om 20u35.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde