Vikingoutfits, hippiebroeken en camouflagekledij: Jani wordt gek

Voorlopig laatste Zo Man Zo Vrouw

Kenny en Mieke uit Neerpelt waren eigenlijk schoolkameraden, maar de vonk sloeg pas jaren later over met wat hulp van de sociale media. Verliefdheid werd een huwelijk en dat resulteerde in de aankoop van een gezamenlijke woning met drastische verbouwingsplannen.

Kinderen is het volgende codewoord in hun gemeenschappelijke agenda. Maar eerst: een grondige restyling!

Mieke kleedt zich vooral 'gemakkelijk'. Ze wil een buikje verbergen: 'Liever dat dan de hele dag mijn buik in trekken.' Ze gaat voor comfortabel, wat staat voor 'vormeloos'. Hippie, bohemien en katoenen flodderbroeken. Het huist allemaal in Mieke's kleerkast. 

Kenny heeft een gemiste carrière als beroepsmilitair. Hij draagt -geheel vrijwillig- camouflagekleding. Alsof hij net is weggelopen uit het vreemdelingenlegioen. In zijn vrije tijd waant hij zich een ander type krijger, want dan kleedt hij zich als Viking. 

Voor Jani gaat alweer een nieuwe wereld open. Hopelijk kan zijn tere stylistenhart zoveel foute kleding nog aan. 

Zo Man Zo Vrouw
Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde