VIJF ZORGT VOOR (GLÜH)WIJNEN, (GLÜH)WIJNEN, (GLÜH)WIJNEN IN DE KERSTPERIODE MET GLOEDNIEUWE KERSTSPECIALS VAN CHATEAU MEILAND

VIJF ZORGT VOOR (GLÜH)WIJNEN, (GLÜH)WIJNEN, (GLÜH)WIJNEN IN DE KERSTPERIODE MET GLOEDNIEUWE KERSTSPECIALS VAN CHATEAU MEILAND

Jingle all the way bij VIJF

Sorry Sinterklaasje, maar VIJF kan niet langer wachten: ​ vanaf 1 december verklaart VIJF het kerstseizoen officieel geopend.

​De leukste kerstfilms zie je vanaf 1 december elke dag op VIJF met onder andere: Ben is Back, You've Got mail, Finding Neverland, Love Actually, The Christmas Cure, Twinkle all the way en A ring for christmas. En op nieuwjaarsavond kan je genieten van de film New year's eve.

​Fans van Chateau Meiland kunnen binnenkort hun kerst- én Martienhart weer ophalen.
​In Kerst Op Chateau Meiland is namelijk in vier afleveringen te zien hoe Martien Meiland en zijn gezin reizen naar onder meer het hoge noorden.

​Als we denken aan Zweden in de kerstperiode, denken we vooral aan het mooie landschap, veel sneeuw en gezelligheid. Maar beleven de Meilandjes dat ook wel zo?

Vorig jaar was in Kerst op Chateau Meiland te zien hoe de familie zich klaarmaakt voor alle feestelijkheden. Zo organiseerden ze een groot kerstdiner en werd het kasteel, waar de Meilandjes toen nog woonden, compleet gerestyled in kerstsferen. Inmiddels is de familie verhuisd naar Nederland.

Kerst kan niet vroeg genoeg komen dit jaar, Jingle all the way!

Chateau Meiland, nieuwe afleveringen in de kerstvakantie.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde