VIJF zorgt vanaf 22 december voor (glüh)wijnen, (glüh)wijnen, (glüh)wijnen met gloednieuwe kerstspecials van Chateau Meiland

VIJF zorgt vanaf 22 december voor (glüh)wijnen, (glüh)wijnen, (glüh)wijnen met gloednieuwe kerstspecials van Chateau Meiland

Martien en familie trekken naar Lapland om kerst te vieren

Fans van Chateau Meiland kunnen binnenkort hun kerst- én Martien hart weer ophalen. In kerst met de familie Meiland is namelijk in vier afleveringen te zien hoe Martien Meiland en zijn gezin reizen naar onder meer het hoge noorden.

Als we denken aan Lapland in de kerstperiode, denken we vooral aan het mooie landschap, veel sneeuw en gezelligheid. Maar beleven de Meilandjes dat ook wel zo?

De familie Meiland snakt naar vakantie en besluit naar Lapland te gaan. Hier kunnen ze zich onderdompelen in de prachtige natuur, sledetochten maken, met een beetje geluk het Noorderlicht zien en misschien zelfs de Kerstman ontmoeten. Voor het ultieme 'Last Christmas'-gevoel huren ze een leuke chalet.

Voordat het zover is moet er echter nog een boel geregeld worden, maar de belangrijkste vraag is: hoe neem je een voorraad wijn mee? De Meilandjes hebben gehoord dat dit in Lapland maar moeilijk verkrijgbaar én ontzettend duur is.

Wanneer het eenmaal zover is, storten Martien, Erica, Maxime, Montana én Claire zich vol overgave op de winterse activiteiten.

Kerst met de familie Meiland is vanaf 22 december tot en met 29 december te zien op VIJF om 20u35.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde