VIJF verwelkomt Jan Kooijman dit voorjaar met gloednieuw programma

VIJF verwelkomt Jan Kooijman dit voorjaar met gloednieuw programma

Jan Kooijman presenteert dit voorjaar human interest-programma ‘Opgejaagd’

Naast het ultieme guilty pleasure 'Temptation Island', kiest VIJF in 2016 voluit voor human interest.  Voor het gloednieuwe VIJF-programma ‘Opgejaagd’ – één van twee nieuwe human interest-programma’s dit voorjaar bij VIJF - zal So you think you can dance-ster Jan Kooijman de komende maanden geregeld in Vlaanderen vertoeven.

Jan Kooijman: "In ‘Opgejaagd’ help ik vrouwen wiens privacy wordt geschonden, hetzij door stalking, of door cyberstalking. Want één ding is duidelijk: vrouwen overdrijven niet als het op seksisme en intimidatie op straat aankomt. Maar soms gaat de intimidatie nog verder, dringt het de slaapkamer binnen, en ontaardt het in stalking. Of wordt er privémateriaal van je publiekelijk tentoon gespreid." 

En die vrouwen, vrouwen die het slachtoffer zijn van (cyber)stalking, schieten Jan Kooijman en een team van deskundigen dit voorjaar met veel plezier te hulp.

 

Jan Kooijman -  Danser, acteur én presentator

Jan Kooijman is wat je noemt een ‘triple threat’, hij kan dansen, acteren én presenteren. Na zijn carrière als professioneel danser was Jan te zien als ‘Danny’ in de bekende Nederlandse soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Jan was ook seizoenenlang één van de vaste juryleden in So You Think You Can Dance, het programma waarmee hij ook in Vlaanderen bekend werd. Naast acteren in films, presenteerde Jan afgelopen jaren ook tal van programma’s voor RTL. Zo presenteerde hij vorig jaar nog ‘Levenslang met Dwang’.

Jan zoekt…

Ben jij een dame die opgejaagd wordt? Staat je gsm niet stil, krijg je ongewenste oproepen of duikt diezelfde persoon steeds weer op? Laat je ex je niet los, voel je je bedreigd, of ben je het slachtoffer van cyberstalking?Mail je verhaal dan naar [email protected] En samen zoeken we naar een oplossing.

‘Opgejaagd’ wordt gemaakt door SBS Belgium en zal begin 2016 bij VIJF te zien zijn, samen met onder meer het langverwachte seizoen van Temptation Island. 

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde