VIJF verrast met nieuw gezicht tijdens de feestdagen

VIJF verrast met nieuw gezicht tijdens de feestdagen

Pink Xmas met VIJF en Qozmo

Het nieuwe VIJF gezicht Qozmo breekt dit jaar met alle kersttradities en gaat voor een Pink Xmas! Zijn baasje Jani droomt van een klassieke witte kerst, maar viervoeter Qozmo ziet dat niet zitten. Qozmo gaat voor fun en pink tijdens deze kerstperiode.

Kerstmis is FUN en VIJF wil dat gevoel onderstrepen door élke dag in december een kerstfilm uit te zenden. Gedaan met de benen onder je lijf uit lopen om het perfecte kerstfeestje te organiseren en weg met die saaie jaarlijkse verplichtingen, kortom: geen traditionele kerst dit jaar, wel een Pink Xmas met Qozmo en VIJF. VIJF brengt een dagelijkse portie kerst bij je in huis, om te ontspannen en genieten van wat echt telt: de gezelligheid en fun die kerst echt is.

Binnenkort meer nieuws over Qozmo’s kerstavonturen op VIJF, VIJF.be en @ZOVIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde