VIJF trakteert kijkers op One Hot Summer met een cocktail van nieuwe zomerprogramma’s

VIJF trakteert kijkers op One Hot Summer met een cocktail van nieuwe zomerprogramma’s

First Dates Nederland nu ook in Vlaanderen op tv

Het belooft een hete zomer te worden, want VIJF pakt onder de noemer One Hot Summer uit met de zwoelste zomerprogramma’s. Zo maken het Nederlandse First Dates (vanaf 24 juni), het tweede seizoen van The Bachelor Australië (vanaf 2 juli) en de UK-versie van de realityreeks Undercover Girlfriends (vanaf 5 juli) de komende twee maanden het mooie weer op zowel VIJF als op VIJF.be. Kijkers die op zoek zijn naar nog wat extra guilty pleasure kunnen in juli en augustus ook exclusief terecht op VIJF.be voor o.a. de heetste loveshow van het moment Love Island UK, Naked Attraction UK, Love At First Kiss en Adam zkt Eva.

Enkele nieuwe series maken hun opwachting bij de vrouwenzender, zoals First Dates Nederland. Het liefdesrestaurant waarin heel wat singles elkaar voor het eerst ontmoeten opent binnenkort haar deuren. Jong en oud gaat in First Dates op hetzelfde moment en op dezelfde locatie op zoek naar de ware liefde. Wie vindt mister perfect en wie gaat er naar huis met de vrouw van zijn leven?

Ook Undercover Girlfriends staat klaar om de zomer nog romantischer te maken. In de realityteeks gaan vijf vrouwen undercover om erachter te komen of hun partner wel echt de ware is. De mannen gaan op reis en verblijven in het zonnige Marbella, maar wat ze niet weten is dat hun vriendinnen vlakbij logeren om een oogje in het zeil te houden ...

In het tweede seizoen van The Bachelor Australië gooien de vrouwen dan weer alles in de strijd om het hart van bachelor Blake te veroveren.

Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde