VIJF sluit succesvol Mooi en Meedogenloos-hoofdstuk af na 9 mooie jaren

VIJF sluit succesvol Mooi en Meedogenloos-hoofdstuk af na 9 mooie jaren

Op vrijdag 15 mei zal Mooi en Meedogenloos voor het laatst op VIJF te zien waardoor de namen van Brooke, Ridge en Eric voor eeuwig in het geheugen van alle VIJF-kijkers gegrift zullen blijven. VIJF sluit na negen erg succesvolle televisiejaren haar Forrester-hoofdstuk en bedankt graag de enthousiaste soapfans die elke dag trouw op post zaten. VIJF koestert vooral ook de erg open en bijzonder aangename samenwerking met alle actrices en acteurs in LA die altijd bijzonder veel aandacht hadden voor hun Vlaamse fans.

 

Bijna een kwart eeuw geleden maakte Vlaanderen voor het eerst kennis met de avonturen van de prestigieuze modeclan op het toenmalige TV1 in 1991, waarna de soap eind 1999 haar thuis vond bij vtm. Sinds begin 2006 was de reeks te volgen bij VIJF, waar fans negen jaar lang - met een korte omzwerving bij het toenmalige VT4  -  dagelijks terecht konden voor hun afspraak met de mode- en liefdesperikelen van de Forresterclan.  

 

VIJF werd de afgelopen jaren steeds breder op de kaart gezet door haar vele nieuwe programma’s en gezichten. De grootste vrouwenzender van Vlaanderen bouwde ook dit voorjaar verder aan een nieuw hoofdstuk, met nog meer guilty pleasures voor jonge, stijlvolle vrouwen. De vaste afspraak met De Dingen des Levens zal voortaan gevolgd worden door vele straffe verhalen, make-overs, gossip en mooie mannen van VIJF. De zender is in volle evolutie – welke vrouw houdt niet van verandering? -  en VIJF koos met gezichten als Karen Damen, Ann Reymen, Jani Kazaltzis, Annelien Coorevits, Roel Vanderstukken, Michèle Van Sebroeck en Bieke Ilegems dit voorjaar voluit voor programma’s als Alle Dagen Seks, Perfect?, De Huisdokter en All you need is Jani.

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde