VIJF neemt dankbaar afscheid van De Dingen des Levens

VIJF neemt dankbaar afscheid van De Dingen des Levens

Op maandag 16 mei zal De Dingen des Levens voor het laatst op VIJF te zien zijn. VIJF neemt na twaalf jaar definitief afscheid van de personages uit Salem en wil de enthousiaste soapfans die elke dag weer trouw op post zaten uitdrukkelijk bedanken. Maar zoals zand door een zandloper, zo zijn de dingen des levens…

Precies één jaar na het afscheid van Mooi en Meedogenloos, zegt VIJF ook vaarwel aan die andere dagelijkse soap uit Hollywood. VIJF wil zo verder bouwen aan een vooravond die beter aansluit bij haar primetime-programma’s. Met een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw en een gloednieuw programma met Karen Damen maakt VIJF zich alvast op voor een najaar vol guilty pleasures.

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde