VIJF is summerproof

VIJF is summerproof

Nieuw zomermagazine geeft leuke tips voor een topzomer, zonder te overvijven

Geen seizoen dat vrouwen beter ligt dan de zomer: blote benen, mensen-kijken op een terrasje, open schoenen, de geur van zonnecrème en nu en dan een bak - ja, bak! - ijs.

VIJF wil dat zomergevoel aanwakkeren met een magazine dat in de eerste plaats inspireert: waar haal je de mooiste bikini’s, hoe maak je je lichaam zomerklaar, welke cocktails scoren bij je vriendinnen, hoe wax je foutloos je benen, welke modegrillen laat je best links liggen… Uiteraard aangevuld met datingtips om het paarseizoen op gang te trekken, mannenadvies omdat dat altijd van pas komt, de laatste hebbedingen en een dikke, vette knipoog! Mannen kijken, roddelen, lachen: we doen het overal, dus ook op VIJF!

Vanaf 21 mei, elke donderdag na de I Love Donderdagfilm op VIJF

Contacteer ons
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde