VIJF doopt oktober om tot Mooie Mannen Maand met hotties als Channing Tatum, Zac Efron en Josh Duhamel op het kleine scherm.

VIJF doopt oktober om tot Mooie Mannen Maand met hotties als Channing Tatum, Zac Efron en Josh Duhamel op het kleine scherm.

Oktober is Mooie Mannen Maand op VIJF

Niets is leuker dan een gezellig avondje in de zetel met een filmpje op, bij VIJF kan dat de hele maand oktober mét onder andere deze knappe koppen: Channing Tatum, Bradley Cooper, Zac Efron en Josh Duhamel.

Nu het buiten wat kouder wordt zorgt VIJF voor de nodige hitte in de huiskamer met knappe films met al even knappe acteurs. Op zaterdag 5 oktober bijt Channing Tatum de spits af als Magic Mike in Magic Mike XXL. Drie jaar nadat Mike de stripperwereld vaarwel zei, staan de overgebleven 'Kings of Tampa' staan ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen nog één groots optreden en dat belooft een spektakel te worden ...

In Aloha kruipt Bradley Cooper in de huid van Brian Gilcrest, een defensieleverancier die de opdracht krijgt de lancering van een wapensatelliet vanuit Hawaï in de gaten te houden. Tussen nieuwe gezichten en een oude vlam ontdekt Gilcrest zichzelf.

In The Lucky One laat Zac Efron je hart sneller slaan, de romantische film met Zac Efron en Taylor Schilling in de hoofdrol vertelt het verhaal van marinier Logan Thibault die terugkeert van de oorlog in Irak en zijn leven denkt te danken te hebben aan een onbekende schone ...

Omdat het niet altijd zeemzoet moet zijn is er ook nog de komedie Life As We Know It, met de knappe Josh Duhamel in de hoofdrol. De film volgt Eric en Holly (Katherine Heigl), twee tegenpolen, die eigenlijk niets met elkaar te maken willen hebben. Maar het lot beslist daar anders over, wanneer hun beste vrienden omkomen en Eric en Holly samen de zorg van hun dochtertje, de kleine Sophie, op zich moeten nemen.

Stem de hele maand oktober elke zaterdag af op VIJF, voor de mooiste mannen uit de filmwereld.

Magic Mike XXL op 5 oktober om 20u25 op VIJF.

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde