Vier zussen, vier dressings, één kroon.

Vier zussen, vier dressings, één kroon.

Vanaf morgen in Shopping Queens

De dames van deze week hebben een opmerkelijke band met elkaar: ze zijn 26 jaar, hebben blonde haren en een taste of fashion. Bovendien zijn ze op exact dezelfde dag uit exact dezelfde buik gekomen! De vierling Sarah, Nina, Margot en Charlotte krijgen van fashion sweetheart Jani de opdracht om uit hun comfortzone te treden en elkaar te verrassen met een compleet nieuwe look. De stad Leuven opent opnieuw de deuren van haar talrijke boetieks zodat de shopping sisters zichzelf zonder schroom in de wedstrijd kunnen smijten.

Sarah: “Mama heeft gezegd dat ze hoopt dat ik win”. Margot en Charlotte: “Oh, dat heeft ze ook tegen ons gezegd!”. Nina: “Tegen mij heeft ze dat niet gezegd…”. Zoals het thuis al eens kan kletteren, klettert het deze week ook in Shopping Queens.

Shopping Queens - telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35 op VIJF

 

Sarah uit Haacht

Dinsdag 2 mei

Van de vier zussen bijt onthaalmedewerkster Sarah de spits af. In haar kleerkast kom je verschillende stijlen tegen, maar meestal kiest ze voor sportief en comfy. “Onze mama heeft gezegd dat we lief moeten zijn voor elkaar”, zegt ze. ‘Maar dat kan ik natuurlijk niet beloven”.

 

Nina uit Steenokkerzeel

Woensdag 3 mei

Nina woont in Steenokkerzeel en werkt in de reclamewereld. Ze heeft een zoontje van 2 jaar. Met haar klassieke stijl kan ze wel eens voor een grote verrassing zorgen op de catwalk. Volgens de zussen is Nina het mamaatje van de groep. “Jani, niet teveel commentaar geven op de zussen of je hebt met ons te doen. Het is 4 tegen 1 hé!”.

 

Margo uit Steenokkerzeel

Donderdag 4 mei

Vandaag zal Margot uit haar pijp moeten komen. In haar shopping bag mogen deze keer geen hemdjes met ruitjes belanden, want haar kleerkast hangt er vol van. “Ons Margot met haar ruitjes altijd. Om ons te verrassen gaat ze serieus uit haar pijp mogen komen”.

 

Charlotte uit Kapellen

Vrijdag 5 mei

Charlotte uit Kapellen krijgt veel bewondering van haar zussen voor haar stoere rock-n-roll stijl. Misschien halen ze allemaal bij haar de mosterd voor hun nieuwe outfit? Tijdens de catwalk staan de messen scherp: “Ons Lotje komt precies uit The Sound Of Music” klinkt het als Charlotte over de catwalk paradeert. Maar deze strijdlustige zus geeft zich niet zomaar gewonnen. “Ik heb de winners-outfit!”, klinkt het overtuigend.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde