Vier Mystery dates zorgen morgen voor extra 'temptation'

Vier Mystery dates zorgen morgen voor extra 'temptation'

De koppels zagen vorige week voor het eerst beelden van elkaar. Voor sommigen een blij weerzien, voor anderen helemaal niet: Jefferson vreest voor zijn relatie met Lize, nu hartenbreker Ken haar gevoelige snaar heeft geraakt. En Niels' grootste angst lijkt waarheid te worden: spierbundel Alex laat Rosanna blijkbaar niet onberoerd. Ook Jolien is helemaal overstuur nadat ze zag hoe goed het klikt tussen haar vriend Herbert en 'zijn Saartje'. Vandaag gaan de koppels opnieuw op date. Ze staan voor de keuze: zelf een datepartner kiezen, of zich laten verrassen door een mystery date. De komst van de mystery dates slaat in als een bom...

Kom hier meer te weten over Ardian, Boy, Lynn en Natasja.

Temptation Island, morgen om 21u30 bij VIJF

Ardian is 21, half Kosovaars en half Oostenrijks en woont in Brugge. De meesterflirter heeft al tientallen vrouwen op zijn 'palmares' staan. Zijn ogen blijken zijn grootste troef te zijn.

De 26-jarige Boy uit Den Haag  startte op zijn vijftien met het verslinden van vrouwen. Nu, iets meer dan 10 jaar en 250 bedpartners later, staat hij in Den Haag bekend als dé “Channing Tatum” van Nederland.

Natasja (Tas) is 26 jaar en komt uit Rotterdam. Ze is in Barcelona geboren en tweetalig opgevoed. De afgelopen zes maanden heeft zij op Ibiza gewoond en gewerkt. Ze is sinds twee jaar vrijgezel na een langdurige relatie van zes jaar.

Lynn (24, Gent) is een ‘classy lady’. Ze houdt van luxe, laat zich graag champagne trakteren en geniet van verwennerijen. Met haar looks en guitige lach windt Lynn elke man rond haar vinger. Ze weet perfect hoe ze zich sexy moet gedragen en waar alle mannen voor vallen.

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde