VIDEO: Kat Kerkhofs: “Dus... ik loop letterlijk het risico op een hartstilstand?”

VIDEO: Kat Kerkhofs: “Dus... ik loop letterlijk het risico op een hartstilstand?”

Kat en haar zus Lyn Kerkhofs dronken zich vanavond voor het eerst Tipsy voor hun nieuwe docureeks. Kat komt er meteen achter dat een nachtje flink doorzakken fatale gevolgen kan hebben ... “Als je nog verder zou blijven drinken en dat zou combineren met bijvoorbeeld antibiotica, dan kan je evolueren naar een hartstilstand ...”, waarschuwt professor en urgentie-arts Marc Sabbe. Al hangt dat negatieve effect ook af van persoon tot persoon: “Kat is gevoeliger aan het effect van alcohol in combinatie met medicatie op de geleiding van haar hart en dat is ook voor een stukje erfelijk. Op het moment van de opnames nam Kat geen antibiotica. Dat zou haar gevoeligheid met maar liefst 50% verhogen.”

Tipsy - Elke dinsdag om 20.35 op VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde