Verwarde fan verrast de Meilandjes met onverwachte overnachting

Verwarde fan verrast de Meilandjes met onverwachte overnachting

Martien: 'Ze moet naar huis'

'Net doen of je gek bent' - het is de succesvolle levensfilosofie van Martien. Door je niets aan te trekken van anderen en eigenzinnige keuzes te maken, kom je het verst. Ook nu het Chateau verkocht wordt, blijft Martien zijn eigen smaak trouw. En niet alleen het kasteel in Frankrijk moet mooi gestyled zijn, ook de boerderij in Hengelo moet typisch Meiland worden.

Onverwachts bezoek

Martien en Erica waren even ongerust toen een verwarde vrouw ’s nachts naast hun oprit wilde kamperen. Ze werden wakker van de zingende fan. Toen de familie de vrouw erop wees dat ze niet welkom was op het terrein, besloot ze even verderop langs de weg te bivakkeren.

Nieuwe afleveringen van Chateau Meiland elke dinsdag om 20u35 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde