Van hulpkreet naar huwelijksaanzoek in "Help, Mijn man is een Klusser!"

Van hulpkreet naar huwelijksaanzoek in "Help, Mijn man is een Klusser!"

Acht jaar geleden kochten Leen en Wim samen een huis in Neerlinter. Wim zou van het oude huis een knusse thuis maken, maar het bleef vooral bij plannen maken.

De aanslepende verbouwingen zorgden voor heel wat problemen tussen het koppel en ze zetten uiteindelijk zelfs een punt achter hun relatie. 

Maar de liefde voor elkaar en hun twee kinderen is groot en dus beslisten ze twee jaar geleden om het opnieuw te proberen. Wim beloofde toen plechtig om deze keer wel alles af te werken.  Helaas bleef het opnieuw bij woorden.

Voor Leen zat er niets anders op dan aan de alarmbel te trekken. En die alarmbel heet Geert Hunaerts. Samen met zijn klussersteam, doet Geert er alles aan om Wim tot actie te laten overgaan. Maar wat noch Geert noch Leen verwachtten, gebeurt: Wim gaat op zijn knieën voor Leen.

 

Help, Mijn man is een Klusser! - Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde