Jani daagt ladies in uniform uit om volledig los te gaan

Jani daagt ladies in uniform uit om volledig los te gaan

Deze week in Shopping Queens

Hoe makkelijk is het om niet elke dag te moeten nadenken over wat je zal aantrekken? Onze shopping addicts van deze week zien het graag anders. En dus hangen ze hun dagelijkse inspiratieloze uniform even aan de haak om volledig loss te gaan in de Leuvense binnenstad.

Kelly (37 jaar, politieagente), Aurelie (26 jaar, verpleegster), Robin (24 jaar, stewardess) en Daphne (22 jaar, tandartsassistende) gaan met elkaar de strijd om het gewilde kroontje aan. Stylingkoning Jani heeft voor hen dan ook dé perfecte uitdaging. De dames mogen een outfit shoppen voor een exclusieve beach party. Houden deze dames het rustig? Of gaat het van beach party naar bitch party? Zolang ze elkaar maar niet in de boeien slaan of het vliegtuig naar huis nemen.

Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35 op VIJF

 

Kelly uit Hasselt

Dinsdag 25 april

Politieagente Kelly (37) komt uit Hasselt. Bij haar maak je best geen fashionblunder, want ze zet je meteen op de bon. “Als Jani te mild is met zijn punten, dan maak ik een PV op”. Haar stoere uniform ruilt ze in haar vrije tijd graag voor vrouwelijke en kleurrijke outfits. Als Kelly haar mannetje kan staan in een mannenwereld, zal ze ook wel zonder problemen haar medekandidaten aankunnen.

 

Aurelie uit Tienen

​Woensdag 26 april

Verpleegster Aurelie (26) komt uit Tienen en behaalde een diploma als fashionstyliste. “Naast mijn roze haren geef ik ook aan al mijn outfits een speciale Aurelie-touch”. Maar opgepast: wie zichzelf bombardeert tot collega van Jani, legt de lat héél hoog. Te hoog, misschien?

 

Robin uit Mechelen

Donderdag 27 april

Robins (24) thuisbasis is Mechelen, maar als stewardess reist ze de hele wereld rond. “Mijn uniform is heel vrouwelijk. Ikzelf ben eerder een stoere chick,” zegt ze. Haar zangtalent heeft ze alvast mee. Of dat ook geldt voor haar fashion skills, laten we over aan uberstylist Jani.

 

Daphne uit Vilvoorde

Vrijdag 28 april

Zoals Peter De Koning het zou zingen: het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente. Dat lied is helemaal op het lijf geschreven van Daphne (22) uit Vilvoorde. Ze is compleet weg van Disney en ziet het leven liefst met een roze filter. “Disney, dat is er nu toch over?” klinkt het bij de andere kandidaten in koor. Kan ze hen op de catwalk wel overtuigen?

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde