Unicum voor Jani morgen: Geen Zo Man Zo Vrouw, maar Zo Zus Zo Zus

Unicum voor Jani morgen: Geen Zo Man Zo Vrouw, maar Zo Zus Zo Zus

Jani neemt identieke tweeling met voorliefde voor cosplay onder handen

Jani neemt morgen geen liefdeskoppels onder handen, maar gaat voor een opmerkelijke "Zo Zus Zo Zus".  Melissa (26 jaar, keukenhulp) en Larissa (26 jaar, Laborante) zijn waarschijnlijik de meest opmerkelijke tweeling uit Kortrijk.  Voor een keer geen koppel dus in zijn restylingmolen. Het duo woont samen en heeft een gemeenschappelijke hobby: cosplay. Dit betekent dat je je af en toe zwaar uitdost als een figuur uit de fantasy wereld. Ze maken hun kostuums zelf en zijn daar ook heel erg bedreven en succesvol in.
Minder goed gaat het met hun styling in het dagelijkse leven. Larissa denkt van zichzelf dat ze de modewereld op de voet volgt en toch wel een soort van fashionista is. Ze vindt dat Marissa zich oersaai kleedt. Liefst wil Larissa dat Melissa iets uit haar kleerkast kiest: 'want dan trekt het ten minste op iets.'
Melissa zelf zweeft een beetje rond tussen fantasie en realiteit. Gelukkig is er nog Jani om het zussenduo met de voetjes op de grond te zetten.

Zo Man Zo Vrouw - Morgen om 20u35 bij VIJF

 

Contacteer ons
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde