Twee nieuwe verleiders maken hun entree in Temptation Island

Twee nieuwe verleiders maken hun entree in Temptation Island

Maak kennis met Yentl en Bibi

Yentl (23) – Eeklo (BE)

Yentl is de persoon die de vrouwen een luisterend oor zal bieden. Hij is naast personal trainer ook redder en is overtuigd dat hij één van de vier dames zal kunnen verleiden. Yentl is eerlijk en oprecht. Manipuleren of spelletjes spelen zal je hem niet zien doen. Hij zal alles uit de kast halen om zijn doelwit te overtuigen van zijn kwaliteiten om zo te tonen dat hij de betere en eerlijke partij is.  Yentl wil zelf graag een relatie en hoopt op Temptation Island iemands hart te kunnen veroveren. Als dit niet lukt heeft hij nog altijd als troef zijn diploma van Thai-massage om de dames te overtuigen.

Bibi (27) – Amsterdam (NL)

Bibi is een echte Amsterdamse, ze werkt als administratief medewerkster. Ze heeft jarenlang achter de bar gewerkt en is niet op haar mondje gevallen. Ze weet precies hoe ze om moet gaan met mannelijke aandacht en vooral hoe ze die aandacht vast kan houden. Ze verleidt de mannen met haar ogen, maar ze heeft nog zoveel meer in petto. Bibi is enorm zelfverzekerd maar altijd met een knipoog. Ze weet hoe ze de aandacht naar zich toe moet trekken en hoe ze de boel eens flink kan opschudden, met andere woorden de perfecte verleidster.

Story image

Temptation Island, elke vrijdag om 20u35 bij VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde