Topserie The Flight Attendant vliegt je woensdagavond binnen

Topserie The Flight Attendant vliegt je woensdagavond binnen

Vanaf 25 januari om 20u35 op Play5.

In The Flight Attendant zien we de onstuimige stewardess Cassandra Bowden aan het werk. Zij reist de hele wereld rond en duikt geregeld al eens het wilde nachtleven in, tot het eens grondig misloopt. Na een stomende, romantische en vooral wilde nacht wordt ze wakker in een hotelkamer in Bangkok met een enorme kater én een lijk aan haar zijde. Volledig in paniek en bang om de politie te bellen, ruimt ze de plaats delict op en vertrekt ze naar haar werk alsof er niets aan de hand is. In New York wordt ze opgewacht door de FBI die haar ondervraagt over haar recente tussenstop in Bangkok. Omdat ze nog steeds niet in staat is om die ene beruchte nacht te reconstrueren, begint ze zich af te vragen of ze zelf de moordenaar zou kunnen zijn…

The Flight Attendant is gebaseerd op het gelijknamige boek van Chris Bohjalian en is een combinatie van thriller, komedie en mysterie. Het hoofdpersonage wordt vertolkt door Kaley Cuoco, vooral bekend uit The Big Bang Theory, en wordt bijgestaan door andere topacteurs als Michiel Huisman, Zosia Mamet en Michelle Gomez. De donkerkomische thriller groeide de laatste jaren uit tot één van de populairste series en rijfde maar liefst 9 Emmy-awards binnen voor het eerste seizoen.

The Flight Attendant is vanaf 25 januari elke woensdag om 20u35 als dubbelaflevering te zien op Play5.

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde