Tieten aan de top! – Be you(tiful) met de zussen Daeleman, Jani en Bartel Van Riet

Tieten aan de top! – Be you(tiful) met de zussen Daeleman, Jani en Bartel Van Riet

VIJF start morgen met Be You(tiful), een gloednieuw programma in het teken van vrouwen en hun lichaam. Eva Daeleman en haar zus Ella bijten de spits af en hebben het over borsten, van cupmaat tot tepelhof. En die borsten toont Be You(tiful) in alle vormen en maten, in al hun eigenheid en zonder schroom.

Eva en Ella krijgen hiervoor de hulp van vrouwen- en bijgevolg ook borstenkenners Jani Kazaltzis – de man die beroepshalve al aan honderden borsten mocht zitten – en Bartel “Ik vergelijk borsten met een pistolet. Een schone pistolet, da’s toch denk ik een B” Van Riet.

 

Borsten, daar wordt over gepraat morgen in Be You(tiful), en naar gekeken. En alles wat we nog niet wisten over borsten, dat vertelt Dr Bob Casaer ons, plastisch en esthetisch chirurg met een specialisatie in borstreconstructies.

 

Eva en Ella Daeleman ontvangen ook Cilou Annys, die onlangs aan haar Facebookvrienden vroeg of ze voor een borstvergroting moest gaan. Ze legde er een afspraak voor vast op 4 augustus, en vertelt in Be You hoe ze zich nu voelt, met of zonder borstvergroting.

 

Mieke Dexters, tweelingzus van Tanja, doet dan weer aan BH-sensibilisering, ze trekt de straten op en gaat op zoek naar foute BH’s en verkeerde cupmaten…

 

Be You(tiful) – Morgen om 21u15 op VIJF na nieuwe afleveringen van Zo Man Zo Vrouw

Contacteer ons
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde