Royaal bezoek over de vloer bij Winny

Royaal bezoek over de vloer bij Winny

Een nieuwe aflevering van Monacovrouwen op VIJF

Sylvie kennen we al langer als DJ voor de rich and famous maar in deze aflevering duikt ze op haar verjaardag de studio in om haar eerste single in te zingen en dit gaat natuurlijk beter na een glaasje bubbels. "Ik heb twee topproducers die met mij gaan samenwerken, let's go to the next level!" 

Niet alleen Sylvie viert haar verjaardag in Monaco maar ook Margaux de hond van Atoessa is jarig en dit moet gevierd worden met een shopping day. In hun favoriete pet shop gaat Atoessa op zoek naar het meest geschikte cadeau. Hermes, Birkin bag, Chewy vuitton, noem maar op:  "oh Margaux Dom Perignon, mama heeft ook graag Dom Perignon e."

 De zoektocht naar een nieuw appartement  in het mondaine Monaco verloopt ook hier niet altijd vlotjes. Voor Sylvie is het meest belangrijke "The Million Dollar View." Maar voor deze wens betaal je natuurlijk ook, en dit maar liefst rond de 12.000 euro per maand. 

Winny krijgt op haar beurt royaal bezoek van Daniel Ducruet, ex-man van Stéphanie, prinses van Monaco. "Het feit dat hij met de prinses getrouwd was, is hem helemaal niet naar zijn hoofd gestegen" aldus Anne-Françoise.

 Monacovrouwen vrijdag 20.35 op VIJF

 

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde