The L Word is terug: Play5 brengt vanaf morgen het nieuwe The L Word: Generation Q

The L Word is terug: Play5 brengt vanaf morgen het nieuwe The L Word: Generation Q

Nieuw seizoen van Manifest gaat ook morgen van start

The L Word is terug van weggeweest. Vanaf morgen kan je genieten van The L Word: Generation Q en een nieuw seizoen van de spannende, avontuurlijke serie Manifest.

​De baanbrekende dramaserie The L Word zorgde voor een revolutie. Tien jaar na het einde van de originele serie The L Word keren we terug naar Los Angeles en volgen we het wel en wee van Shane (Katherine Moenning), Bette (Jennifer Beals) en Alice (Leisha Hailey). In The L Word: Generation Q volgen we naast de oorspronkelijke cast ook het leven, de liefde, de tegenslagen en het succes in LA van een nieuwe generatie LGBTQIA-ers.

Bette heeft haar zinnen gezet op het burgemeesterschap in Los Angeles en heeft haar handen vol met tienerdochter Angie. Shane keert terug naar de stad na enkele tegenslagen. En Alice leert co-ouderschap te combineren met haar verloofde en het groeiende succes van haar talkshow. De serie brengt ook nieuwe gezichten met zich mee: we worden geïntroduceerd aan het lesbische koppel Sophie en Dani en hun twee vrienden Finley en Micah.

The L Word: Generation Q, vanaf 25 augustus om 22u20 op Play5

Story image

Vanaf morgen kan je op Play5 ook genieten van dubbele afleveringen van het derde seizoen van Manifest.

In de voorbije seizoen zag je hoe Montego Air vlucht 828 veilig is geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Nadat ze werden dood gewaand keren de passagiers van Vlucht 828 terug naar de echte wereld, waar ze merken dat er vijf jaar voorbij is gegaan. Ondertussen horen de passagiers gidsende stemmen en hebben ze mysterieuze visioenen.

Komt de waarheid van vlucht 828 in dit nieuwe seizoen eindelijk boven water?

Manifest, vanaf 25 augustus vanaf 20u30 met dubbele afleveringen op Play5

 

 

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde