Pommeline en mama Chantal in een speciale Zo Moeder Zo Dochter-aflevering

Pommeline en mama Chantal in een speciale Zo Moeder Zo Dochter-aflevering

Volgende week donderdag om 20u35 bij VIJF

Dat het tiende seizoen van Zo Man Zo Vrouw een speciale verjaardagseditie zou worden, kondigden we al even aan. Na Christoff en Lindsay, en de oudste deelneemster ooit morgen in Zo Man Zo Vrouw, verwelkomt Jani volgende week het opmerkelijke duo Pommeline en mama Chantal met open armen. In een heel bijzondere Zo Moeder Zo Dochter aflevering heeft Jani al snel door dat moeder en dochter ondanks hun tegengestelde kledingstijl twee fijne exemplaren van de vrouwelijke soort zijn, die nog maar eens bewijzen dat je een boek nooit mag beoordelen op basis van de cover...

Zo Moeder Zo Dochter met Pommeline en Chantal, volgende week donderdag om 20u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde