Temptation Island 2017: De verleidsters!

Temptation Island 2017: De verleidsters!

And they won't stop...

"Ros bloed...", "Don't stop", het zijn maar enkele van de slagzinnen van de verleidsters die Temptation Island 2017 vanaf volgende woensdag onveilig zullen maken. Ontdek hier de acht vrijgezelle dames die al hun troeven in de strijd gooien om de vier mannen te doen bezwijken:

Pommeline (22) uit Gent

Pommeline is de tijger van de bende. Geen enkele vrouw is op haar gemak met Pommeline in de buurt, want ze verslindt mannen zoals zoete broodjes. Pommeline is tattoo-artieste en heeft zich voor haar 19e verjaardag getrakteerd op valse borsten. En daarmee scoort ze gegarandeerd.

Parastoo (24) uit Almere

Parastoo heeft er een verleden als danseres en stripper in exclusieve clubs op zitten. Ook in relaties zoekt ze altijd de grenzen op. Alle mannen met wie ze ooit een relatie heeft gehad zijn steeds vreemdgegaan. Maar op het eiland is het de beurt aan Parastoo om toe te slaan...

Sarah (20) uit Groot-Bijgaarden

Saartje is sinds vier jaar single en is een echte losbol. Alcohol maakt de rebel in haar wakker en dan is ze door niets of niemand nog te stoppen. 'Down under' staat er zelfs “Don’t stop” getatoeëerd. Saartje zet altijd de eerste stap en gaat recht op haar doel af.

Bo (19) uit Veurne

Bo wil zich wreken op mannen en doet mee aan Temptation Island om voor drama te zorgen. Bo is erg jong, maar weet van wanten als het op mannen aankomt. Ze is erg sluw en wil het spel tot het uiterste spelen.

Ashley (20) uit Almere

Momenteel is deze blonde dame te zien in het MTV-programma Ex On The Beach Double Dutch. Ze is een van de meest spraakmakende deelneemsters, omdat ze de eerste nacht al onder de lakens kroop en er echt alles aan deed om haar zin te krijgen. Ook op Temptation Island denkt Ashley elke man te kunnen verleiden…

Danyla (22) uit Tiel

Danyla is een knappe, sexy danseres die altijd in het middelpunt van de belangstelling staat. Op het eiland zal ze dan ook gebruik maken van haar dansmoves om de mannen te verleiden. Toeslaan zal ze doen op het moment dat de mannen beelden te zien krijgen van hun vriendin…

Manouh (22) uit Sint-Eloois-Winkel

Manouh oogt erg fragiel en lief, maar is een tijger als het op mannen aankomt. Ze geniet ervan om mannen in een relatie te verleiden en noemt zichzelf de ‘ideale minnares’. Vroeger schaamde ze zich voor haar rode haren, nu vindt ze het een sensuele troef, want “ros bloed...”.

Rowena (21) uit Papendrecht

Rowena is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze is doortastend, zelfverzekerd en krijgt steeds alles wat haar hartje begeert. Over het algemeen zijn dit mannen die al bezet zijn. Ze is brutaal, gek en speels en weet precies wat  elke man nodig heeft… seks!

Contacteer ons
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Barbara Salomon SBS Belgium NV
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde