Tanja en Mieke Dexters over billen en “het grootste complex van de vrouw”

Tanja en Mieke Dexters over billen en “het grootste complex van de vrouw”

De Vlaamse vrouw heeft een haat/liefde verhouding met haar billen. Het is een van haar sterkste wapens en tegelijkertijd waarschijnlijk haar grootste complex. Tanja en haar tweelingzus hebben geleerd ervan te houden en dat willen ze graag aan Vlaanderen tonen. En ze krijgen hiervoor de hulp van Bjorn Dewilde, ex-voetballer en nu personal trainer van onder meer Annelien Coorevits, en zijn vrouw Eveline Hoste, ex-Miss Belgian Beauty.

Tanja, Mieke, Bjorn en Eveline hebben het morgen niet alleen over billen, maar ook over lichaamsverzorging. Over zin en onzin van okselhaar bijvoorbeeld.

Vlaamse vrouwen staan dagelijks gemiddeld 16 minuten voor de spiegel. Tanja en Eveline menen hierbij in de buurt te komen, zeker ’s ochtends. Maar we deden de test bij een gemiddeld Vlaams gezin met twee tienerdochters, en die resultaten zijn allesbehalve gemiddeld te noemen...

Be you(tiful) - Morgen om 21u15 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde