'T is gebeurd: De Meilandjes zetten hun chateau te koop

'T is gebeurd: De Meilandjes zetten hun chateau te koop

En zo komt een fin aan hun Franse aventure: "We moeten snel van die hut af"

Op het Chateau begint de tijd te dringen. De klussen in het kasteel zijn weliswaar bijna klaar, maar in de gite, het bijhuisje, moet nog heel veel gebeuren en ook het zwembad is nog steeds niet af. Hoofdaannemer Sellam kon de stress niet aan dus moet de familie nieuwe klusjesmannen zoeken en toch weer zelf aan de slag. Misschien wordt niet elk muurtje even mooi, maar ze hebben wel plezier.

De familie zet eindelijk de stap om hun prachtige chateau te verkopen, hun avontuur gaat verder in Nederland. ​ Ze versturen een mailtje naar mogelijke geïnteresseerde verkopers.

"Ik vind het wel mager, ik had meer reactie verwacht."

Chateau Meiland, elke dinsdag om 20.35 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde