Modieuze mama's halen alles uit de kast in Shopping Queens

Modieuze mama's halen alles uit de kast in Shopping Queens

9/5 - 12/5

Kinderen, ze halen je leven ondersteboven. Dat weten de mama’s van deze week heel goed: ze zijn dol op hun kroost, maar me-time… dat bestaat enkel nog uit vijf minuten naar de wc gaan. Wendy (29), Yeter (34), Valerie (30) en Veerle (39) halen hun innerlijke fashionista boven en gaan voor een stijlvol-aan-de-schoolpoort-look. De dames showen hun geshopte outfits op de catwalk en doen hun uiterste best om stylist Jani te imponeren. De kinderen? Die blijven deze keer gewoon thuis.

​Shopping Queens - Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35 op VIJF.

 

Wendy uit Zaventem

Dinsdag 9 mei

Wendy (29) heeft een eigen broodjeszaak in Zaventem en is daarnaast ook mama van een dochtertje. Ze heeft jarenlang gewerkt als verkoopster bij Bobo Tremelo. “Wendy’s dressing is precies Wijnegem Shoppingcenter”, klinkt het bij de andere dames. Is hiermee haar broodje al gebakken of gaat ze toch nog moeten knokken voor die felbegeerde eerste plaats?

 

Yeter uit Herent

Woensdag 10 mei

Yeter (34) uit Herent is mama van twee en heeft Turkse roots. “Als ik slechte punten krijg, stuur ik mijn Turkse familie op jullie af”, grapt ze. Sinds de gezinsuitbreiding mist ze toch een tikkeltje glamour in haar leven. “Ik koop dure merkstukken altijd tweedehands, daar moet je een oog voor hebben”. Een tactiek die ze ook doortrekt bij Shopping Queens.

 

Valerie uit Mortsel

​Donderdag 11 mei

Valerie (30) komt uit Mortsel en is mama van een schattige meisjestweeling. “Met een tweelingbaby van 5 maanden blijft mijn me-time beperkt tot naar de wc gaan.” Naast haar fulltime job als mama werkt ze ook nog als juriste en model. De jaloerse blikken zijn vandaag op Valerie’s kleerkast gericht.

 

Veerle uit Nieuwkerken-Waas

​Vrijdag 12 mei

Carrièrevrouw en mama Veerle (39) heeft een dochter van 10 en een eigen zaak in tuinarchitectuur. “Ik ben de Jani van de tuinen”, zegt ze. Haar dressing hangt vol kostbare stukken. “Ik weet dat Jani het niet OK vindt, maar ik zie graag korte kleedjes en decolletés”. Zeg maar hello tegen de V-style uit Nieuwkerken-Waas.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde