Start nieuwe seizoen Temptation Island meteen best bekeken aflevering ooit op VIJF

Start nieuwe seizoen Temptation Island meteen best bekeken aflevering ooit op VIJF

De verleiding slaat morgen hard toe.

De start van Temptation Island ging niet onopgemerkt voorbij. De opening van het nieuwe seizoen was meteen goed voor de best bekeken aflevering ooit in de geschiedenis van het programma. De dubbelaflevering van afgelopen donderdag ging bijzonder straf van start en wist respectievelijk 736.419 kijkers en 826.705 kijkers te bereiken, goed voor ijzersterke marktaandelen van maar liefst 44.9% en 54.5% op vr 20-49. Nooit eerder haalde een programma op VIJF zulke sterke cijfers. Bovendien werd er ook online naarstig verder gekeken: de eerste twee afleveringen kenden een digitale start van jewelste met maar liefst 164.000 en 128.000 views.  

In de derde aflevering blijkt dat de confrontatie met de verleiders en verleidsters harder aankwam dan verwacht. Na een bewogen dag gaan de dames voor het eerst op date met iemand anders dan hun eigen partner. De ideale gelegenheid voor de vrijgezellen om zich van hun beste kant te laten zien. Bij de mannen laten de verleidsters geen moment onbenut om hun pijlen op hen te richten. Het eerste feestje is meteen een startsein voor de singles om hun verleidingstechnieken uit te testen. De koppels beginnen te beseffen waar ze aan begonnen zijn...

Temptation Island - Morgen om 21u30 op VIJF.

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde