Spanning loopt hoog op wanneer Heikki en co de concurrentie te zien krijgen tijdens pittige confrontatie

Spanning loopt hoog op wanneer Heikki en co de concurrentie te zien krijgen tijdens pittige confrontatie

En wat gebeurde er nu echt op Milou's kamer? Je ontdekt het morgen in Temptation Island.

Terwijl in het vrouwenresort het blitzbezoek van de uitdagende verleidsters nog zwaar nazindert, krijgen Heikki, Roger, Sidney en Morgan het bezoek van hun bronstige concurrenten. Rick vraagt de verleiders om het leuk en respectvol te houden, ze bevinden zich in het Land van de Glimlach after all. Maar houden ze zich aan de afspraak? Of vergaat het lachen de mannelijke koppelhelften?

Story image

Rodanya, Demi, Laura en Ons Milou worden getrakteerd op een wellnesservaring, overgoten met het testosteron van de verleiders. En de mannen mogen op groepsdate met de verleidsters. Terwijl Sidney en Heikki genieten van het water, de adrenaline en het vrouwelijk schoon, houden Roger en Morgan zich opvallend afzijdig.

Story image

Het nieuwe seizoen van Temptation Island miste zijn start niet:  de eerste aflevering kan intussen al rekenen op 653.000 VIJF-kijkers en de teller voor aflevering twee staat intussen op 640.000 kijkers. Dat Temptation Island nog steeds the talk of town is, blijkt ook uit de online cijfers  van Temptation Island en haar online spin off Goedele on Top die potten blijven breken:  dé ultieme relatietest is op dit moment goed voor 412.069  gestarte afleveringen en in totaal al 2.047.000 views.

 

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde