Sex And The City-reboot 'And Just Like That...' komt naar Play5!

Sex And The City-reboot 'And Just Like That...' komt naar Play5!

Vanaf 22/2 elke woensdag een dubbelaflevering.

Goed nieuws voor de fans van Sex And The City! Want het vervolg 'And Just Like That...' komt naar Play5. In de reboot loodsen hartsvriendinnen Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) zich door en langs de complexiteiten van hun leven als vijftigers en gaan ze op zoek naar de ideale balans tussen carrière, gezin en vriendschap.

De drie hoofdpersonages zijn geëvolueerd en dat merk je ook als kijker. Ze worden geconfronteerd met hun ouderdom, het verstrijken van de tijd en huwelijken die uitlopen op scheidingen. De liefde in al haar facetten is, net als in Sex And The City, nog steeds het centrale thema, dus gesprekken over gender, dating apps en podcasts over seks kunnen ook vandaag de dag zeker niet uitblijven.

Vanaf 22 februari elke woensdag om 20u35 als dubbelaflevering op Play5.

 

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde