Sammy en Laila zijn een sexit nabij in Alle Dagen Seks

Sammy en Laila zijn een sexit nabij in Alle Dagen Seks

“Hij is een beetje een Diesel geworden.”

“Alles begint een beetje te schuren.”

Het zijn maar enkele van de fysieke ongemakken die onze koppels na 3 weken elke dag seks te hebben ondervinden.

 

Onze vier koppels zitten intussen aan dag 23 van hun dertig dagen durende uitdaging. De ene loopt op wolkjes, terwijl de andere kreunt onder het verplichte nummertje. Nog 7 dagen volhouden...

Maar dat wordt heel moeilijk voor Sammy en Layla bij wie de opgave nabij is.

 

Volgens onze enquête vindt 4 op 10 Vlamingen dat goede seks vooral passioneel moet zijn. Hoe we dat voor elkaar krijgen in een langdurige relatie legt psychologisch consulent Gunther ons uit. 1 op 3 vrouwen denkt aan iemand anders tijdens het vrijen, wie zijn de wildcards van onze koppels? De dames lijken vooral een voorkeur te hebben voor…dames.

Sexy sidekick Annelien vraagt zich luidop af of de mens wel gemaakt is voor een monogaam leven en stoot daarbij op een wel heel opmerkelijk koppel…

Alle Dagen Seks - Morgen om 21u30 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde