Romantische dramareeks 'Sullivan's Crossing' van de makers van Virgin River vanaf morgen te zien op Play5 en GoPlay

Romantische dramareeks 'Sullivan's Crossing' van de makers van Virgin River vanaf morgen te zien op Play5 en GoPlay

Met in de hoofdrol Morgan Kohan, Scott Patterson & Chad Michael Murray

De Canadese dramaserie draait rond Maggie (Morgan Kohan), een succesvolle neurochirurg in Boston. Als ze verdacht wordt van strafbare feiten, lijkt haar carrière ten einde. En om alles even op een rijtje te zetten, keert ze terug naar het Canadese dorpje waar ze als kind opgroeide. Eenmaal terug thuis probeert ze een betere band op te bouwen met haar vader (Scott Patterson) en ontmoet ze Cal (Chad Michael Murray), de charmante assistent van haar vader, waardoor Boston opeens wel heel ver weg lijkt te zijn.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

De romantische serie is een bewerking van de gelijknamige boekenreeks van Robyn Carr en is na Virgin River de tweede op het werk van Carr gebaseerde dramaserie. Het verhaal wordt vertolkt door topacteurs als Morgan Kohan (Love on Harbor Island, When Hope Calls...), Scott Patterson (Gilmore Girls...), Chad Michael Murray (Gilmore Girls, One Tree Hill...), Allan Hawco, Lauren Hammersley en Amalia Williamson. Sullivan's Crossing werd bedacht door Roma Roth, de producent van Virgin River.

Sullivan's Crossing, vanaf 10 april te bekijken op Play5 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde