Romantische dates, avontuurlijke dates en heel veel gekus - Morgen in Singl3s

Jan, Roel en Stephane worden door hun favoriete single ladies meegenomen op een persoonlijke date. De dames zijn bijzonder creatief in de hoop hun droomman volledig voor zich te winnen.  
Roel mag een liefdesduet zingen, fly-boarden en bootje varen. Maar hij neemt ook zelf initiatief en verleidt één van zijn knapste dames tot een innige kus. 
Jan wordt meegenomen op een tandem, ontvoerd met een koets en krijgt een heerlijke love-pizza geserveerd. Eén vrouw durft nog een stapje verder gaan: ze wil rollebollen in het gras.
Stephane wordt op de proef gesteld in een hondenasiel, hij dineert op grote hoogte en wordt versierd tijdens het salsadansen. Maar er is maar één meisje dat mag proeven van zijn zachte volle lippen...

Singl3s - Morgen om 21u30 bij VIJF

 

 

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde