Pommelizio - The ultimate closure talk!

Pommelizio - The ultimate closure talk!

"Ik ging ineens van 'de droomvrouw' naar 'stuk vuil' in mijn ogen."

In een nieuwe aflevering van Celebs Gaan Daten worstelt Pommeline nog steeds met verdriet en pijn van haar vorige relatie met Fabrizio. Ze begrijpt nog altijd niet wat er toen exact is misgelopen en waarom ze niet meer uitleg gekregen heeft.

 Hoog tijd voor het ultieme closure gesprek.

"Drie weken voor je het gedaan hebt gemaakt, zat je met mij nog bij de weddingplanner."
"Je gaat niet met mij naar een wedding planner, je laat mij niet eerst nog eens in die droom geloven en dan pak je alles af van mij. Dat deed mij gewoon heel veel pijn."

Terwijl onze andere 2 dames zich voorbereiden op hun blind date komen Jarne en Diaz opnieuw hun hart luchten bij Goedele en Jani. Nadat de celebs hun portie dating weer hebben gehad is het tijd voor een nieuwe mixer met nieuwe singles voor iedereen!

 Vrijdag om 20u35 op VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde