Politie voor de deur van het Chateau als blijkt dat aannemer Sellam is opgenomen in een psychiatrische instelling

Politie voor de deur van het Chateau als blijkt dat aannemer Sellam is opgenomen in een psychiatrische instelling

De voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland op VIJF

De familie Meiland had zich voorgenomen niet meer zelf te werken aan het Chateau nu ze op het punt staan te verhuizen naar Nederland. Maar deze week in Chateau Meiland moeten ze er toch weer aan geloven. Martien dacht de boel geregeld te hebben toen hij aannemer Sellam en zijn ploeg aantrok om de laatste grote klussen te verrichten. Maar als Sellam al een paar dagen onvindbaar is, ontdekt Martien dat de man met stressklachten is opgenomen in een psychiatrische inrichting.

Er zit dus niets anders op dan nieuwe klussers te zoeken. Tot die tijd moeten de Meilandjes zelf weer aan de slag. Ze richten zich op het zwembad en het bijgebouw. Niet ieder muurtje wordt even mooi, maar het plezier is er niet minder om.

In de voorlopig laaste aflevering van Chateau Meiland doet de familie er alles aan om Nadège, de huishoudster van het kasteel, goed achter te laten nu er geen gasten meer op het kasteel verblijven.

"Ik heb een paar huizen hier in de buurt gevonden voor Nadège, maar ze moet er wel echt blij mee zijn en het zelf willen", aldus Maxime.

Chateau Meiland, de voorlopig laatste aflevering morgen om 20.35 op VIJF.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde