Play5 opent vanaf maandag Klopjacht NL

Play5 opent vanaf maandag Klopjacht NL

Elke maandag om 22u40 op Play5

Het eerste seizoen van Klopjacht zit erop: maar goed nieuws voor de fans! Vanaf maandag 13 december kan je op Play5 terecht voor het vijfde seizoen van de Nederlandse editie: Klopjacht NL.

Kan je in Nederland van de ene op de andere dag van de radar verdwijnen? Wie kan je vertrouwen en hoe blijf je uit de handen van de opsporingsdiensten? Play5 brengt vanaf maandag Klopjacht NL, in dit zenuwslopend kat-en-muisspel gaan 13 Nederlanders de uitdaging aan. Zes duo's en één solo deelnemer proberen 3 weken lang uit de handen van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen te blijven.

In het hoofdkwartier, onder leiding van Sander Schaepman en Marcel van de Ven, worden alle mogelijke middelen ingezet om de voortvluchtigen in te rekenen. Zij werken samen met een speciaal opgericht team van speurders en researchers, bestaande uit mensen met ervaring binnen politie, defensie en de private sector. Daarnaast maken ze ook gebruik van drie mobiele teams op het veld, zij volgen elk spoor van de voortvluchtigen in de hoop ze te kunnen vatten.

Klopjacht NL, vanaf maandag 13 december om 22u40 op Play5

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde